View Single Post
Staro 25.11.2015., 02:59   #2687
ssarik
Terror Absolut!
Moj komp

ssarik's Avatar

Datum registracije: May 2014
Jašta, ventove u gaymingu na 100%, to je cvijeće za dušu i uši.

Dok nisam dirao MSI AB bilo je još i gore.

Ne znam zašto još nisi poslan na odmor zbog učestalog spominjanja torenata i korištenju istog.

Citiraj:
Autor Sphere Pregled postova
tako da rađe pripazite kada skidate torrente koju verziju povlačite na komp, tu se najviše ljudi sjebe, obavezno citati komentare.
Pa slao sam ti upit za konfu, naravno, zašto ne, i ne samo tebi, i zanimalo me kako bi sklepao u moj budget konfu sa jačom grafom, pa si mi povlačio cijene iz mađarskih kvazišopova i zaboravio u cijenu uračunati jednu bitnu komponentu bez koje bi mi ostale komponente vjerojatno izgorile, zajedno sa stanom.

Tom videolinku što si mi postao vjerujem ko dnevno.hr portalu. Pa na svakoj provjerenoj reviewerskoj stranici GB verzija 960ke ima temperature u idleu manje od 380 za barem 7-8 stupnjeva, kao i u loadu, dok se oc-a da ne govorim.

http://www.eteknix.com/sapphire-nitr...ard-review/14/

EDIT:

@eladio

Pokušati ću ovih dana s crimson driverima ispitati stanje, ne mislim ju reklamirati, ne baca svugdje artefakte - nije problem njeno "pregrijavanje", nego ono što sam čitao i slušao, i na kraju kupio, kao što sam i na samom početku rekao (očekivao u full loadu temperature na 60ak stupnjeva, dobio preko 75 i sl.). Samo napominjem da nije sve u par FPS-a više.

Zadnje izmijenjeno od: ssarik. 25.11.2015. u 03:05.
ssarik je offline   Reply With Quote