View Single Post
Staro 24.11.2015., 09:36   #7535
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Evo kratke recenzije:
Cubot X16 ima FullHD ekran, MTK6735, 2Gb rama i 2500mAh bateriju. Mana može biti što je baterija ugrađena a za mijenjanje sim kartice vam treba čačkalica ili ključić jer trebate izvući ladicu sa strane no po meni to nije problem.
Radi toga mobitel ima svega 148g i unatoč 2500mAh bateriji svega 6.5mm debljinu, stražnja strana se doima kao da je napravljena od stakla. Veoma elegantno mi izgleda, ne kao neka jeftina plastika poklopca kako su neki moji prošli imali.
Kućište je napravljeno od CNG legure cinka koji je čvrći i od aluminija. Kamera je 13mpx i slike su gore u prilogu, dosta dobre kao i video.
Na njemu je Android 5.1, odmah je povukao novi upgrade, sve igre i app se vrte dobro, nema utor za microsd, svih 16gb je namijenjeno za pohranu (nema particija).
Uglavnom ja zadovoljan i za razliku od nekih drugih (npr ono smeće od Ulephonea što sam imao i sram me bilo recenzirati te sam naveo da se rađe uzme neki drugi) ovdje ne pretjerujem kod kamere jer je duplo bolja od x6 ili inew-a plus kojeg sam do malo imao.

Edit:
čak mi je i panoramu mogao po totalnoj noći snimiti (iz drugog pokušaja s desna u lijevo);
http://i.imgur.com/EdaEiAr.jpg

Gledao sam slike s Mi4C i ove mi ispadaju puno bolje.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 24.11.2015. u 10:19.
Ag008 je offline