View Single Post
Staro 24.11.2015., 08:34   #257
schetz
Premium

schetz's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Kreso st Pregled postova
Koji mobitel nov s garancijom do 2000 kn kao upgrade za moj Nexus 4?

Bitno: kamera, ekran, baterija je vjerujem svaka bolja od Nexusove, solidan rom community

apsolutno nebitno: igranje

Na pamet mi padaju: LG G3 (njuškalo nov), Xiaomi Mi4 c, Oneplus X
Ovako ukratko kako ja to vidim (a isto u principu tražim sebi pa da ženi uvalim z3) :
LG G3 - super kupovina za te pare, čini mi se dobar community , mana - baterija,kamera-nemam ideje
Mi4c - čini mi se oličan, pravi community osim onog kineskog čini mi se nema , mana - garancija
Oneplus x - mana -kamera (bar po netu) , ima dosta pluseva, ali koliko vidim community je za sada nepostojeći. Kod oneplusa je to dosta bitno pa bi bilo bolje pričekati, jer ako ćeš ovisiti o Oxygen teamu, bit će veselo čekanje

Tu bi negdje dodao i S5 - čak mi se čini i best buy obzirom na kameru i bateriju. Mana mu je (meni) KNOX i ljigavi Touchjizz. Bez obzira, dobar izbor, a i community je jak bez obzira na knox (jedino garancija i te fore) .
S time da bi S5 neo ako iole misliš imati neslužbenu "podršku" kasnije, izbjegao. Uz to što nije main model, ima exynos chipset = closed cources.
Ako netko ne želi uopće prčkati, možda i nije loš, ali nakon nexusa ne znam kako .

Osobno još gledam OPO i OPT, imaju dobar community, brine me garancija, i malo su mi tacne (barem OPO) . Da, i bez obzira na starost, gledam i ubosti Nexus 5 ako nađem povoljno/ garancija.

I M8 se nađe za ok lovu u garanciji, samo me kod njega brine ta kamera.

Ili možda Nexus 6 za koji mjesec (shamu) Tu bi čak oprostio što je tacna.

Ako netko ima dodatan komentar / prijedlog, rado slušam jer sam u istoj dilemi

Zadnje izmijenjeno od: schetz. 24.11.2015. u 12:25.
schetz je online   Reply With Quote