View Single Post
Staro 23.11.2015., 13:39   #3580
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Custom rom.
Ne znam koji firmware imas, al to je neki prosjecni SOT bio sve do poslkednjeg v21a firnware, on je bolji po pitanju baterije.
A mozda imas i kakav wakelock.

Napisao sam koji rom imam (LP 5.0, V21a-219-10), mob je iz Vipa, bez ikakvog bloatwarea. Kazes da v21a ima bolje standy vrijeme, a meni ne izdrzi 24 sata. Pitam se kako je je onda bilo prije, jer je kao v21a bolji

Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Preporuka Fulmics roma u kombinaciji s Gabriel kernelom za G3. Baterija drasticno skocila u odnosu na Cloudy. Sad dobijem kakvih 5-6 sati SOT-a
Jel si ti ovo nesto krivo napisao, ali 5-6 sati sota? u nekim relanim uvijetima koristenja? To mi zvuči nemoguce

Citiraj:
g2 ima jedno 30% bolju bateriju. G3 mi je mogao izdržati 2 dana umjerenog korištenja, dok je G2 mogao i do 4. Doduše nisam stalno na mogu i umjereno ga koristim. SOT mi nije bio bitan, koristio sam većinom za telefoniranje i fotografiranje. Malo surfanje i mailova.
Moja preporuka reset na tvornčke postavke, root, micanje nepotrebnih apliacija (npr mcafee) i stavi što ti treba. Uvjeren sam da ćeš dobiti osjetno bolju bateriju tj standby time

Tehnički imaju istu bateriju, ali zbog veceg displaya i dosta vece rezolucije, G3 vise trosi. U mom slučaju se tu radi o 50% razlike.

Mob je bio zapakiran, uključen, podesen, stavljen taj update od 245 mb i eto, takva je situacija, tj problem. Bloatwarea praktički nema, ako ne racunam standardan google i lg paket polunepotrebnih aplikacija.

Kakva su vasa iskustva sa custom ROM-ovima?

srale7 je offline