Citiraj:
Autor FERRYS
Moreplovci imate neku grupu negdje il nešto?
|
...
Citiraj:
Autor Neo-ST
Ima, to će ti javiti Ati_freak
|
Baci PM Ati Freaku.
Citiraj:
Autor FERRYS
destroyeri se ne gađaju s AP, nikakav damage im se ne napravi...
|
Uredno rješio DD neki dan sa prednjim kupolama na NM, sve AP runde. One shot kill. Teško, ali se može. S obzirom da mi je reload oko 35s, gađam ga s čime god imam u cijevima. Ako je uporan, onda tek prelazim na HE.
Citiraj:
Autor FERRYS
Za ovo gore se potpuno slažem, s BB imaš ap u cijevi i čekaš pogodan trenutak da ti oponent pokaže citadelu, imaš hp možeš iztrpit njegove topove nije pannika, i onda kad ga napaseš okidaš i to klik po klik a ne cijelu salvu odjednom...
Japanci su jako pogodni za citadelea da ne govorim za nijemce. Njih sam masu puta roknuo u jednoj salvi...
|
Točno, ali kod mene ovisi o meti. Ako se radi o CL ili DDu, onda svaku kupolu posebno. Ako nisam siguran, jedan range shot i onda salva ostale 3. No ako poprilici znam što mogu očekivat od mete, a to dosta ovisi o udaljenosti, ide slava sve 4 kupole. Često i na ekstremnim udaljenostima sa spotter avionom lansiram sve 4 odjednom jer je spread užasan i ionako gotovo nikad ništa ne pogodim (svake prijestupne nekom IJN BB-u citadelu, ali većinom su to pogotci od 0 štete).