Moreplovci imate neku grupu negdje il nešto?
Nick mi je zwer1982 pa dd me ak oćete diviziju.
Imam 700-tinjak partija, teram pretežno japance, imam Tier 8 u fullu.
Cruzeri su im odlični al s iznimkom tira-5 odnosno furutake koja je zloooo smeće...
Pred koji dan počeo sam tjerat BB, isto japance.
kawachi sranje koje sam prešao freexp, myogy mi bio predobar, kongo mi je dobar al moram reć daa sam malo razočaran. Fuso mi se čini predobar i jeda čekam da ga otvorim...
Generalno je sve puno lakše ak je tim dobar a to se ne događa često. Većinom moroni igraju...
Citiraj:
Autor T}{OR
Vidim da su nove misije vani. Sile ekipu igrat u divizijama za sasvim pristojne nagrade. Ja ću se prilisit koliko stignem ovaj tjedan.
Nemoj šaltat na HE dok si u BB-u. Ne isplati se. A što se tiče ostaloga, desi se i najboljima. Recimo par rundi ne mogu s NM pogodit "vrata štale" kak se veli, a onda u Ranked one-shotam drugi NM i Aobu. RNG FTW.
Uglavnom, od 0.5.1.1 (AP overpen / "fix") sa BB-om tek moraš igrat oprezno. Ne odmah pucat čim ti se napune topovi. Pričekat par sekundi da meta okrene bok, a ako trenutna meta nije u povoljnom položaju gađat slijedeću najbližu koja je.
|
destroyeri se ne gađaju s AP, nikakav damage im se ne napravi...
Za ovo gore se potpuno slažem, s BB imaš ap u cijevi i čekaš pogodan trenutak da ti oponent pokaže citadelu, imaš hp možeš iztrpit njegove topove nije pannika, i onda kad ga napaseš okidaš i to klik po klik a ne cijelu salvu odjednom...
Japanci su jako pogodni za citadelea da ne govorim za nijemce. Njih sam masu puta roknuo u jednoj salvi...