View Single Post
Staro 22.11.2015., 21:52   #1503
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Vidim da se svaljuje krivnja na dosta toga, u svezi-glede jučerašnjeg dvoboja. Krive se igrači, krive se treneri, taktika, publika itd.

No jedno se zaboravlja ... Tko (nažalost) bira i postavlja te sve navedene ?

Florentino Perez.

Jednom je već uništio vrhunsku generaciju (slučaj Makélélé i Del Bosque), nakon čega su ga uspjeli otjerati 2006., ali se nažalost glodavac vratio 2009. i sada to opet ponavlja sa ovom generacijom.

Zidane, Figo, Raul, Ronaldo (Lima) i R. Carlos su se tukli po glavi kada su čuli što im je Perez napravio od ekipe, dovevši onog manekena Beckhama umjesto Makéleléa. Vjerojatno, najveći promašaj ikada u transferima.

Ovo je nakratko prekinuto kada se tvrdoglavi Mourinho uspio izboriti za odabir ekipe, s kojom je Ancelotti k'o od šale dignuo LP, a da nije mijenjao niti dobio jednog jedinog novog igrača. Točnije, Perez se čudom nije miješao u igrački kadar te godine i odmah je pao klempo

Suma sumarum, mogu oni mijenjati koliko god trenera žele, te mogu nabavljati sve moguće Hazarde, Pogbe, ili koga god već. Dok god je ovaj balvan na vlasti, ništa im dugoročno neće pomoći.

Igra momčadi je samo posljedica svega što se događa u vrhu ... nešto slično kao i sa Dinamom trenutno.

Jedino mi je žao što nisu izgubili sa više razlike, pa da se publika i svi u IO-u konačno probude i naprave prijeko potreban puć.
Meni je Real igrao super kada je bio prvak 2012 godine.Svima su trpali 5-6 komada.Mourihno je napokon tada sve poslozio,dopeljao Modrica.Onda je puknuo Casillasa na klupu,i ovaj ga je poceo sabotirat po svlacionici,sto je dovelo do rasula krajem godine.Uvidio je covjek da ne moze protiv Pereza,ali on ima svoje ja ,pa se sam maknuo,i odustao od Reala puno prije kraja sezone. Sumnjam da bi njemu igrali ovi setaci u Realu.Chelsea je trenutno van forme,ali se bar trude svaku tekmu,njemu je bolje ostat u Londonu,tam ga bar obozavaju.