To je sve stvar osobnog stava, ja radije stavim foliju koja mi uopce ne smeta i mirno spavam.
Sad sam u potrazi za kvalitetnim caseom koji ce moj G3 štitit prilikom eventualnih padova i naravno nađem savršen, radi se o
LG Slim Guard caseu (CCH-320G), znači dolazi umjeto straznjeg poklopca, ima podrsku za wireless punjenje, oko ruba dodje tanka gumirana plastika, tako da je uređaj stvarno minimalno povećan, a zastita vise nego dobra.
Problem je sto je taj case jako tesko dobavljiv, na ebayu postoji samo za korejsku verziju telefona i ona ima rupu u gornjem desnom kutu (za antenu) i zbog drugačijeg rasporeda pinova za wireless punjenje, potonje ne radi sa tim caseom na nasim europskim verzijama uređaja. Cijena je isto narodna, 34 dolara
Druga, lošija opcija je
LG Hard slim case (
CCH-355G)radi se o OEM hard caseu, koje po površini ima teksturu koze, ali je cista plastika, znači nije gumirano. Ali dobro lezi i iskustva su uglavnom pozitivna. Domaći reiew:
http://www.usporedi.hr/novosti/ispro...trole-za-lg-g3
Nudi manju razinu zastite, pogotovo na vrhu i dnu, ali takav sličan sam imao na G2 i nikad problema. Cijena ovog casea je cca 60 kn i relativno je dobavljiv.
Treca opcija je Nillkin Frosted shield, vrlo sličnan Hard slim caseu, po slikama mi se cini mrvicu deblji, ali za njega znam da je gumiran i stvarno dobro lezi u ruci (imao takav na G2)
U čemu vi drzite svoje G3 i kakva su vam iskustva?