View Single Post
Staro 22.11.2015., 19:55   #755
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Niakd ne lupam bezveze. Slušam što pišu bolji BB igrači.

REcimo Thorovo mišljenje bi bilo relevantno ali nije igrao japanske BB....
Istina, nisam. Ali kolega virtualni sim letač iz Češke s kojim povremeno igram vozi Fusa i slaže se da je brutalan BB. Baš kao i NM. No nisam vozio Fuso pa ne ne mogu komentirati ali vidio sam Mighty Jinglesov video gdje jednom salvom Citadela Nagato sa svojim Fusom. Nagato je navodno super brod, ali isto tako ima veliku citadelu pa ne želiš okretat bok ako ne treba. Uspio ga citadelat s Pepsi pred par dana.

Još jednom hvala na komplimentu da sam dobar igrač, ali nemoj pretjerivati. Napravio sam ja puno gluposti, samo njih ne stavljam na forum. Recimo u početku dok se nisam naviknuo na Minekazea sam dva puta potopio svojeg DD-a.

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Probaj fusa i nagata, sve ostalo je teorija.
Za Nagata znam da ima brutalne secondary topove, tako da mu se ne želiš približiti sa DD-om. Ja bih osobno uvijek išao na zadnji Hull sa bilo kojim BB-om jer svaki smanjuje (prema informacijama koje ja imam, neka me netko ispravi) rudder shift & kombo sa rudder shift modom. Zna bit razlika između 2 ili 3 posaugana torpeda.

Oba besplatna T6 BB-a su super, a kupovni Warspite je jedini koji može popravit štetu na Citadeli.

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Dal se vama ispravno prikazuju concealment kada satavite camo type 1?
Jer meni na Cleveu sa i bez toga camo-a je detectability range 13.3km
To je bug od 0.5.1 verzije. Radi u igri ali se ne prikazuje u luci. Nemaš brige.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote