Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 22.11.2015., 18:24   #34038
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Bliži se rođendan, pa moram smislit lokaciju gdje da odvedem i počastim ekipu (5 baraba). Kroz godine praktički nema gdje nismo bili (magazinska klet, capuciner/grill, tpk, batak, sofra, kod dede, paulaner...), pa tražim neku novu lokaciju di se čovjek može kvalitetno najest i napit, a da ne ode s gaćama na štapu doma.
Razmišljam čak o Graši u Zaboku trenutno no svaka preporuka je dobrodošla.
ako ti nije greda povuć malo van zg, probaj lojzekovu hižu... ja sam bio tamo 3-4 puta, zadnje prije ~2g.

klopa je vrh i sve je domaće da domaćije nemre bit (onak zelena salata je iz njihovog vrta, dalje da ti ne pričam), cijene su korektnije od zagreba definitivno, a porcije valjda duplo veće + ako netko napravi baš alkoholno samoubojstvo može tam prespavat za ono 100-200kn.

ako se dobro sjećam ja sam tamo platio 2 dana za dvoje (doručak, ručak, večera, noćenje, doručak... sve a la carte) + par vina, sirupa, ukiseljenih proizvoda njihovih za doma, skupa sa litra i voda po principu samo-nek-ide nekih 1000kn

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Probao već naribani grana padano. Neloše. Bolje od onih naših generičkih.

zaboravi bilo koji ribani imho... zemi trokut sira, ribež i udri.

pogotovo onaj ribani ribanac za kojeg samo čekam da se oformi udruga "stanimo ribancu na kraj" gdje ću biti precjednik
syss je offline   Reply With Quote