Citiraj:
Autor Drug Brko
Nije stvar u tome je li ukrao sladoled ili ne - činjenica je da je Real Madrid CF institucija i hram nogometa, bez obzira volio ih ili ne volio. I nitko, pa ni ovaj razmaženi šonjo ne može i ne smije ikakve ultimatume davati momčadi, bez obzira koliko je Benitezova daska nasapunata.
Mislim da je to jasno svima. A obol tome dali su jučer navijači Reala gromoglasnim zvižducima kad god je CR primio loptu zadnjih 10-15 minuta.
Utakmica sa Šahtarom bitnija od utakmice za Barcelonom??? Nebitna utakmica u skupini lige prvaka sa nebitnim klubom iz Ukrajine daleko bitnija od El Classica, vječnog rivala Barcelone i kluba koji ti stoji na putu do naslova Primere???
Svaka čast... svaka čast... Tak i Mačester United isto jel, kad recimo bi podamfao od Cityja ili Liverpoola, nije bitno jer ih u LP čeka bitnija utakmica protiv BATE Borisova, megakluba i megasile iz Bjelorusije...
Majko isusuva i božja ruko, što se ovdje sve neće pročitati...
|
I ja sam se odvaljao na ovu Ivanovu,ali mislim da se salio.Lester nije iznenadenje,igraju odlicno jos od drugog dijela prosle sezone.Ako se sjecate,tada su krenuli iz ponora do zvijezda.A sto sad svi po Ronaldu? Kaj su drugi bili bolji?
Kak je igrao Modric?
Kaj mislite kak smo dobili ruse? Nije bilo Modrica.