22.11.2015., 15:36
|
|
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Autor BladeRy
Jucer sa fuso frustracije ko nikad, 7 poraza zaredom, napravim po 60-90k dmga, citadelam sve zivo (ako RNG hoce) prezivim vecinu borbi, moj tim izgubi.... ko da WoT igram. Ja na 15km udaram sa fusom, iza mene se skriva Cleveland... u uskom prolazu na 3km Kongo i ja razmjenjujemo shelove sa autogramima, dodje moj DD (debelo iza mene) i saspe mi 3-4 torpeda u bok. Ja na 40k hpa, kongo na 3-4k, naravno, mene se potopi a DD pobjegne... pa jebote farmanje dmga na 3-4k hpa battelship ako ti je friendly BB u liniji vatre i jos posere torpeda u tjesnacu, da bas nemam gdje pobjec.
Ma apsolutna parada TOTALNIH KRETENA.
|
Pričaj mi... Imao takvih večeri. Danas popodne stigao bacit 3 ranked borbe. Jedna s Mutsukijem. Cijeli tim se drži skupa i ide na jedan kraj mape. Protivnički raštrkan po mapi. Uspijem sam rješit New Mexico i kriplam s 3 torpeda New York. Usput capam obje baze. A moj tim sve kaj je uspio: poginut iako su svi bili skupa. Jedan brod su možda riješili. Na kraju bi dobili radi velike prednosti u bodovima da me nije New York sretnim pogotkom rješio sa 7km... Srećom sam slijedeću normalno dobio.
|
|
|