Ja mislim sljedece.Ajd prvo, da poslije ne zaboravim.Benzemu kuzim.Čovjeku prijeti gajba i nogomet mu je na zadnjem mjestu trenutno.Sada je drugi problem zasto ga je Benitez stavio jucer nakon tolike stanke,a mislim da svi znate da je on Perezov ljubimac.
Isto vrijedi za Hamesa i Balea koji nisu igrali dva mjeseca,i jucer igraju,dok se recimo nema povjerenja u Isca,Jesea i Casemira koji bi jucer vise vrijedio od panjina Kroosa i Modrica.
O treneru nemam sto reci,osim da svi nakon Mourihna dolaze u Real pjeske ako treba,mada su svjesni da budu poslusnici ovog pacijenta.O Mourihnu ja imam visoko misljenje kao treneru,ali shvacam da ima i drugih,pa ne bi sada o tome jer nije bitno.
Jucer sam osjetio dozu indovelentnosti kod igraca Reala,jer nije Barca odigrala nis posebno.Jednostavno,niti jedan igrac Reala nije igrao,vec su se setali terenom,kao da zele da se nesto promjeni.Vecina ih mrzi Beniteza,i nisu bili za promjenu trenera i to pokazuju.Druga je stvar sto ih je vecina rezmazenih zvijezdica,cast iznimkama,pa ne kuze da ne igraju za Rafu vec Real,i da trebaju ostavit srce na terenu za klub.
I zato trebaju dobiti nogu ,to je neoprostivo.
Jucer se nakon dugo vremena nisam zivcirao ,vec sam svjestan da moraju nesto napraviti,a ovo ih mozda razbudi.Jer i da su dobili jucer,bilo bi to samo mazanje ociju,a trofeji bi sigurno izostali.Zato,ajmo u cistku na godinu,poslat sve u mirovinu,a bome i naseg Modrica ,nazalost!