View Single Post
Staro 22.11.2015., 04:44   #1482
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
Realu je glavni problem Perez,koji trenerima namece odredene igrace,dovodi one koji su nepotrebni,a prodaje kvalitetne kao Di Mariu i Alonsa.Dok je njega,ne pomaze Realu ni Ante Miše!
Bar da mi juve danas dobije!
Sve si rekao dobro od riječi do riječi. Treba pod hitno prodati BBC (svu trojicu) i kupit kvalitetne igrače jer ovi očito došli kupat se u novcima i d*kat k*rac.

Nemojte mi sad govoriti da nemam pojma što pričam jer pratim Real već godinama te ova trojica u napadu već sezonu-dve igraju zaku*ac i debili od trenera ih opet guraju u prvu postavu, jedan jedini razlog tomu je to što Perez nameće trenerima svoja htijenja. Odavno se zna da je njemu bitniji marketing (čitaj: pare) od samog nogometa, a on se razumije u nogomet kao što se neki programer razumije u kirurgiju.

Uglavnom, igraju još gori nogomet nego šta je bilo u eri sa Mourinhom. Po meni možda i najgori u zadnjih 10. god.

Previše se vrte stvari oko zalizanka Ronalda koji svaku tekmu mora igrati u prvoj postavi iako već mjesecima igra ko zadnje smeće, propao je lik totalno. Ovo nije samo trenutan pad forme.

Uvijek sam bio fan Reala tj. Real mi je od kad znam za sebe najdraži klub, ali ovakav Real neću i ne želim podržavati. (možete slobodno napisati da sam fejk navijač, to je vaše mišljenje i nije me briga)

Igrače koje treba prodati i kupiti nove: Pepe, Arbeloa, Danilo (jadnik, za njega je Carvajal tata!), Bale, Ronaldo i Benzema

Iako sam mišljenja da bi opet bila vjerojatno slična situacija da se i dovedu novi igrači dok god je Perez na čelu Reala i dok je Ronaldo igrač Reala neće biti kruha to vam garantiram.

E da... skoro zaboravih, i debeljka tj. dijabetičara Beniteza poslat tamo od kud je došao kada ga je mater izbacila iz svićice.

Čestitke navijačima Barcelone na pobjedi.

Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 22.11.2015. u 05:11.
Mogy je offline