View Single Post
Staro 21.11.2015., 15:57   #1981
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ne znam koje si ti recenzije čitao, onaj The iVERGE pa taj su svi popljuvali, kad su naklonjeni Jabuci..

Ne kužim, ak ste imali visoka očekivanja od tog modela, onda ste se namjerili na krivi smartfon..

Većina mani je općepoznati (ionak to nije finalna verzija) OS win10, pa tak jasno, bar dok se ne ispegla do tad a vidim da ekipa i povlači paralelu sa 8.1, što je naravno bezvezna usporedba...

Zna se da sam OS nije zastupljen globalno kao konkurencija i zna se da ima manjak aplikacija pa otud i ta negativnost prema lumiji 950..

Mislim da vi niste razočarani Lumijom neg OSom, a sve kaj je vezano za lumiju je vezano za sam OS za kojeg mogu reć da ima još neke stvari za sredit pa da to radi kak se spada..

950tki se zamjera cijena, ak gledamo da je to flagšip onda je cija i ok, ak bi ga uspoređivali s ostalim flagšišima. Da je Lumija na androidu i da košta 6tkn, mislim da se niko ne bi bunil, a ovak, svaka sitnica na tom uređaju tj OSu je pod povećalom i onda se traže mane itd...

Mislim da lumija uzeta na pik najviše radi win10 koji još nije gotov i sad odjendanput ima 1000 "grešaka"...

Ispada da MSu nit ne treba hajend i da se drži low end uređaja, očito im to dobro ide, a i ekipa veselo pjeva..
zvonac je offline   Reply With Quote