View Single Post
Staro 20.11.2015., 00:01   #5906
explorer 4
Premium

explorer 4's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor QuidZz Pregled postova
Stigao novi software za Galaxy S4. Uz novosti koje su na SS-u dobio sam i Smart manager koji radi super. Uredaj je fluidniji nego prije. Ja sretan.
I ja bih bio sretan na tvom mjestu, s obzirom da ste od 4.2.2 dogurali do dobro balansiranog 5.0 Vamo na Noteu 3 su dali tek dva mizerna updatea otkako je telefon izašao i sad krpaju ovaj lollipop svako malo, pa sada i liči na nešto. Mislim, jel moguće da im trebaju dva updatea da bi popravili bug kod gašenja aplikacija (kad se stisne x za gašenje appova, trebalo je pričekati po 5-6 sek) i paljenje ekrana nakon završetka poziva (nije se palio).
Sramota da jedan takav skupi uređaj kao što je Note 3 dobiva podršku kao da sam kupio Galaxy Young. Dao sam drugu šansu Samsungu, razočarali su me sa S3 (nisu dali kitkat na godinu i pol star uređaj, dakle dno dna, a ja glup da ne skužim odmah), da bi sada stali na 5.0 kod Notea 3. Uređaji su odlični, meni se stvarno sviđaju, ali dok god se budu prema kupcima ovako odnosili, neću koristiti njhove uređaje.

explorer 4 je offline