Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.11.2015., 21:53   #18043
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
e onda ćeš tek vidjet veselje sa savama
ali je ovo s jedne strane izjava koja stoji, s druge strane ne .

prvo, sto nasaditi da je novo, da je dimenzija npr 155 80 r13 ili 175 70 r13, na vozila koja su odokativno cca 10k kuna vrijednosti?

nije bas sjajan i bajan izbor u tim dimenzijama, pogotovo ovoj manjoj. plus, osobno se vozikam sa savama vec o-ho-ho. posvuda. i znam voziti svoje vozilo u svim uvjetima i prilagoditi se svim uvjetima, tako da.........

s jedne strane stoji sto si napisao jer se odnosi na kisu + zahladnjenje. iako, iako....... nije da je led jebemu. na cemu sam vozio par puta u zivotu jer eto, moralo se, ledena cesta u potpunosti. i to sa uber gumama koje se zovu hankook (plastika nakon tri godine sto su dosle sa autom, ali su se tjerale 6 godina ).

ali kazem opet, u klinac, ima dobrih, ima jos i boljih. jedino treba biti svjestan mogucnosti samog vozila i karakteristika guma na istome, ide se svugdje moze i prolazi se. nece auto sada promjeniti ponasanje, ne, ponasat ce se tocno onako kako ga vozac natjera i kako upravlja njime.........

Burko je offline   Reply With Quote