Citiraj:
Autor trouble
DAkle,ja sam usporedio Peugeot 206 sa cijelom generacijom 206. 207 i 208 nisam dirao,dakle:
Peugeot 206: Over 8,358,217 in a single generation(1998.-2010.) tu se ibraja i par miliona koje su uspjeli utrpati(i proizvesti) za Brazislo tržište koje je kvalitetom zahtjevno ko i Burma
Punto in all generations till today: 8,500,000 from 1993.-ongoing
|
Opet, po toj logici (broj proizvedenih primjeraka) najbolji auti ikad su ford T i buba
Logika ti je jača strana, jelda?
Citiraj:
DAkle sad možemo sipati floskule i demagogiju kao reklame(Juventus uopće nije u vlasništvu FIATa tj familije Agnelli i ne nosi svake godine FIATa ko sponzora) ali ljudi su prepoznali kvalitetu i nekvalitetu.
|
Kakve ovo ima veze s ičim? Eintracht frankfurt ima alfa romeo logo na dresu, znaju švabe šta valja

Hoću reć, plati i nogometaši će nositi i zastavin logo na dresu ako treba
Citiraj:
Žao mi je šta vam upropaštavam djetinjstvo al brojke najbolje govore o kvaliteti nečega.
Pljuvbaću ga i dalje,al je Peugeot za bilokojeg talijana srednje klase USS Enterprise. TAlijanski auti su proizvađani za najnižu radnu klasu tada i stvar je više manje ostala ista do dan danas s nekoliko pokušaja izleta u gornji dio uglanvom neuspješnih do te mjere propadanja da je to divota(Alfa,Lancia...koje su u nekom trenutku po-propadale pa ih kupio FIAT).
|
Aj dobro, znači fiat ne valja jer je proizveden za radnu klasu a pug 206 je mali autić deluxe

Ništ, uživaj u svojoj 206ici, očito nemaš para za bolje pa sad cijeli forum uvjeravaš da je to najbolji auto ikad da sam sebe utješiš
Odustajem od rasprave s tobom, a nisam još ni počeo pisati svoje doživljaje sa 407icom