Kad se već trola na veliko, da nastavim u revijalnom tonu
Citiraj:
Autor trouble
|

Dakle, čovjek ti da listu gdje se vidi raspon cijena za 206 i za punto istih godišta, a ti pobijaš tu činjenicu na temelju uzorka od 2 (slovima: DVA!) oglasa... Po toj logici ja mogu stavit svoj auto u oglas, stavit cijenu 3x veću od prosjeka za taj model, i ku*čit se da je taj model super jer košta više nego bilo koji auto te klase i tog godišta.
Logika za 5
Citiraj:
I tako na prosjek dođeš na isto u njemačkoj. Pug 206 i Punto.
Ovo sa više Pugova na talijanskim auto otpadima je trollanje najgore vrste. NIje da ih nisam obišao sa frendovima....a bogami imam više utakmica Serie A nego neki auto otpada tamo
|
nda, možda na plejki

Ti inače znaš čime se ja bavim i koliko često posjećujem talijanske otpade?
Citiraj:
BTW,znaš li tko je u 5 godina manje proizvodnje prodao više automobila diljem svijeta? to je ono šta je zovem STAT FACT i neoboriv dokaz kvalitete vozila.
AHM,AHM
|
Dobro, onda znači da su VW buba ili ford T najbolji auti ikad, jer su prodani u više primjeraka
Citiraj:
Šta kažu razno razni sajtovi o raubljenim primjercima:
Po engleskim vozačima,Punto je auto najgore kvalitete dostupan na tržištu.
|
Zanimljivost je ta da su po toj listi uz punta rame uz rame xsara i saxo, čak su i lošiji (manje % imaju)

BTW, dosta loše istraživanje, jer su nejasni kriteriji bodovanja. Ako su to neki subjektivni kriteriji, kao npr osjećaj luksuza, kvaliteta plastike i dizajn interijera, onda normalno da će manji i jeftiniji auti biti loše bodovani...
Kako inače objasniti činjenicu da su samo mali i jeftini auti na začelju
Citiraj:
Ne trebam ni spominjat da su 206ice išle like a hot cookies tamo....to je ko da im izbezumljeno kupujemo srpske zastave ovih dana. Mržnja je prva stvar u oku Engleza i Francuza 
Najače je kad ti se u Indiji,zemlji najeftinijih automobila igdje,počnu žaliti na kvalitetu auta
|
A ono, malo guglanja i naiđem na ovo:
http://www.honestjohn.co.uk/owner-re...8/?review=3881

Ili ovo:
"Terrible
1 out of 5, reviewed on Sep 03, 2012
My dad has one, had lots of problems regarding electrics, 3 new indicator stalks (indicators coming on themselves, very dangerous!), gear changer rod went, central locking went, TRY AND CHANGE THE HEADLIGHT BULBS! My friend has one, a 03 reg 1.4, done 15.000 miles and the cylinder head gasket went, 300pounds to fix, his also has electrics problems, the HAZARDS automatically come on at 75mph! His ecu also went for reprogramming as it would not start when hot! EVERYBODY I know who has one of these has had problems with them."
Link:
http://www.productreview.com.au/p/pe...1999-2006.html
I tako, mogu ti bacati random linkove loših reviewa za 206icu cijeli dan ako hočeš
Znam, a razlog je vrlo jednostavan... grande punto je model predstavljen 2006. (znači skoro 10 godina na tržištu) i kao takav je zastario. Dok je npr pug izdao u međuvremenu 208 kao nasljednika 207, koji je kudikamo moderniji auto, pa normalno da ljudi rađe kupe moderniji auto za slične novce
Citiraj:
Sve mi možeš raditi,samo mi nemoj prodavati floskule kako broj prodanih primjeraka nema veze sa kvalitetom....tj ispada da su ljudi glupi ko kurac
|
jesu, glupi su... Kako inače objasniti HDZ-ovih 59 mandata u saboru
Edit: dalje neću niti komentirati...
"206 kralj klase"

Ima mi kolega 206icu, što se tiče plastike isti drek ko u bilo kojem autu te klase (uključujući i punta), mjenjač ko u FAP-a, a prostora unutra baš i nema. Klaustrofobija samo takva, čak i u usporedbi s unićem kojeg imam u kući
"punto 1 da se proizvodio u isto vrijeme kao 206"

Pa usporedba 307 i maree... Ajmo pilu naopako pa usporedit 306 i novi bravo, jer sve je to isto, ne