Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.11.2015., 14:33   #18007
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Ne znam di se izgubilo 500€

Random puknuo godinu i stavio benzinca, ipak ih ima više

http://www.njuskalo.hr/?ctl=browse_a...gearNumberId=0

http://www.njuskalo.hr/?ctl=browse_a...gearNumberId=0

MOžda tu i tu.

I tako na prosjek dođeš na isto u njemačkoj. Pug 206 i Punto.

Ovo sa više Pugova na talijanskim auto otpadima je trollanje najgore vrste. NIje da ih nisam obišao sa frendovima....a bogami imam više utakmica Serie A nego neki auto otpada tamo

BTW,znaš li tko je u 5 godina manje proizvodnje prodao više automobila diljem svijeta? to je ono šta je zovem STAT FACT i neoboriv dokaz kvalitete vozila.

AHM,AHM

Citiraj:
Back in the '60s and '70s, Fiat didn't exactly have an enviable reputation for quality. Of course, lack of quality and a tarnished brand reputation eventually saw the Italian automaker flee the market, only to return with the 500 and the larger 500L in the last few years. However, if J.D. Power's Initial Quality Survey for 2014 is to be believed, modern Fiat products haven't improved quite as much as we might have hoped.
Citiraj:
In 1983, Fiat left the United States car market with a reputation for poor quality cars not only in North America
Šta kažu razno razni sajtovi o raubljenim primjercima:

Citiraj:
"The Fiat Punto has low running costs and is cheap to buy, but it’s now quite dated and let down by poor build quality and sloppy handling."

Read more: Fiat Punto hatchback review | Carbuyer http://www.carbuyer.co.uk/reviews/fi...#ixzz3rwcsuJ26
Follow us: @CarbuyerUK on Twitter | CarbuyerUK on Facebook
Po engleskim vozačima,Punto je auto najgore kvalitete dostupan na tržištu.

Citiraj:
Fiat Punto (1999-2006) - 64.1% and Fiat Grande Punto (2006-2010) - 65.0%

Launched way back in 1999, the Punto was replaced by the sleeker, safer Grande Punto in 2006, and both make it into our list of cars with the worst build quality. Owners of the Punto often cite build quality as the most frustrating issue with this car with one commenting, 'it's just so tinny and impossible to regard as anything other than a cheap car'. The Grande Punto doesn't fare much better with owners telling us 'the build quality on interior fittings is not up to modern expectations'.
Ne trebam ni spominjat da su 206ice išle like a hot cookies tamo....to je ko da im izbezumljeno kupujemo srpske zastave ovih dana. Mržnja je prva stvar u oku Engleza i Francuza

Najače je kad ti se u Indiji,zemlji najeftinijih automobila igdje,počnu žaliti na kvalitetu auta

BTW,znaš li da prodaja Punta zadnjih godina OPASNO ŠTEKA.....dok se nasljednici 206 opet prodaju ko topli kolačići... a nažalost,odlučili su se ubiti Chrysler do kraja svojom kvalitetom.

Citiraj:
J.D. Power survey of buyers shows Chrysler, Jeep and Fiat brands among worst performers in industry
Sve mi možeš raditi,samo mi nemoj prodavati floskule kako broj prodanih primjeraka nema veze sa kvalitetom....tj ispada da su ljudi glupi ko kurac

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 19.11.2015. u 14:59.
trouble je offline   Reply With Quote