Citiraj:
Autor Disco
U roku od 5min stigla poruka za oba ajfona da su otkljucani i da samo ubacim karticu drugog operatera i spojim se na itunse. Dakle, superjednostavno.
|
Ne trebas vise spajati ni na iTunes, barem ja svoj 5s nisam morao. Sve proradi cim ubacis karticu (ako si spojen na net).
Citiraj:
Eh sada ''zabavni'' dio sto se tice samog 6S, uredjaj je odvratno brz, barem meni koji sam presao sa 5ice...Ali...zna se smrznut na 2-5sek nakonon sto se otkljuca ekran, i to onako rendom, cca svaki 5-10 put. Ekipa veli da je tako sa 6S prvih tj-dva nakon aktivacije/restorea i da onda prestane jer mob navodno indexira tjedan dana?!?! WTF?!?!
|
Zavisi sve koliki si backup povukao. Spotlight indexira, no samo ako je baterija dobro puna i ako uredjaj nije zakljucan. Tako je na svim iPhonima do sad bilo. Samo je sad fora sto imas i taj SpotlightNetHelper (lako se skuzi u dev toolsima) koji ocito sve usporava dodatno.
No rjesenje je u teoriji jednostavno. Iskljuci gasenje ekrana, stavi ga na punjac, i ostavi ga tako sat-dva-tri (zavisi koliko toga imas na disku). Nakon toga pokusaj koristiti, po potrebi restart.
Ponavljam, ovo je samo u teoriji, mada ce 110% upaliti. Nisam osobno isprobao, ali na taj nacin rjesavam spotlight indexiranje na macovima, a spotlight na macu radi u potpunosti isto kao na iOS-u, tj. iOS verzija je samo iskopirani spotlight sa maca.
Da je novi disk brz, je. I to 4x brzi od onog na S6 recimo. Samo o tome rijetko koji recezent ista pise, posebice domaci. No nema veze, kad Samsung ubaci slicnu brzinu, pisat ce svi o tome