S obzirom da sam siguran da griješim u nekim početnim koracima, opisat ću cijelu situaciju:
- downlodao sam AutoHotkey i instalirao
- desni klik na desktop i napravio skriptu "Photoshop.ahk" i u nju stavio ovaj code:
Send, ^c
ClipWait ;waits for the clipboard to have content
Run, "C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2014\Photoshop.exe" "%clipboard%
U ovom primjeru je kombinacija tipaka Ctrl+c ta koja bi trebala otvoriti selected file u Photoshopu, jel tako....to sad uopće nije bitno, promjeniti ću si kombinaciju kasnije, glavno da metoda proradi.
Sada...dvoklik na tu skriptu mi otvori photoshop koji mi odmah izbaci poruku "Could not complete you request because it is not the right kind of document"....nešto se dogodilo
Ako odem na Start - All Programs i pokrenem program "Autohotkey" - odmah mi izbaci Help jer:
"You ran AutoHotkey without telling it which script file to run, and it couldn't find a script in either of the usual places."
Ne kužim što trebam napravit da autohotkey počne registrirat kombinaciju tipaka Ctrl+c kao naredbu "otvori selektirani file u Photoshopu"?
Kuda trebam stavit tu skriptu da se program pokrene i pročita skriptu (probao sam staviti "Photoshop.ahk" skriptu u Documents....nista se ne dešava)
Znam da griješim u nekim osnovama....