View Single Post
Staro 18.11.2015., 17:30   #5909
Jasperx
Registered User

Datum registracije: Apr 2015
E nabijem ih stvarno više

Zovem jutros u 11, dobar dan upravo me ukopčali ja bih obećanih turbo 30 i maxtv prijamnik.

Aha vama samo treba pustiti uslugu? Reko ne reko mi ovaj da me vjerojatno treba prekopčat na vdsl port u centrali (zašto to nije odmah napravljeno po iskapčanju ne znam) i poslat maxtv prijamnik. Aha evo sad će on samo što nije...

Vratim se sad maloprije s posla i zovem opet jer imam feeling da je lik jutros igrao minecraft dok je pričao sa mnom. Javi se ženska, ja objasnim situaciju i ona (opet) popuni zahtjeve i kaže mi da pošaljem za svaki slučaj mail na prigovori@ jer je valjda skuzila koliko su joj neki od kolega retardi. Zatražim da mi barem pusti 10mbita dok čekam ovo drugo jer mi je tehničar rekao da ću najvjerojatnije morat čekat dan, dva da me netko na centrali prekopča.
Prvo mi kaže da nemam mogućnost za vdsl, ali se na svoju sreću ispravlja za par sekundi i kaže da može ona to kao sad odmah probat pa možda prođe. Kaže može bit par minuta a može trajati i do 24h. Nikom niš ne vjerujem tamo pa da pitam tu, smijem li sad resetirati ruter u nadi da je možda nekim slučajem to prošlo ili je bolje ne dirat automatiku (onako do petka xD). Uptime mu je nekih 7h otkako je spojen jutros i sad je prošla ura i po otkako je ženska "probala pustit vdsl". Stanje na dsl info identično kao i jutros tako da nije niš novo povukao zasad. Još uvijek klipsam na 4. S konja na magarca
Jasperx je offline   Reply With Quote