Citiraj:
Autor Ag008
Jasper još nemaš?
Pa to je kriminalno.
Makar ćeš zaraditi ako imaš telefon u paketu, koliko sada, 240kn? 
NN (24/15 članak 23. stavka 1)
Ukoliko se postupak promjene operatora zajedno s prijenosom telefonskog broja ne provede u vrijeme koje je dogovoreno između korisnika i novog operatora, operator koji je odgovoran za kašnjenje će korisniku isplaćivati naknadu u iznosu od 10 kuna za svaki sat nepravovremenog prijenosa. Zahtjev za isplatom naknade podnosi se pisanim putem novom operateru. HAKOM
|
Eh da je to samo tako pa da mi tcom plati pola penala

, ali sumnjam da me kači. Meni je broj prenesen iz T-com mreže u T-com mrežu u roku minute, samo što nisam dobio njihov ruter pa sam bio bez neta i tva 2 dana. Bio bih vjerojatno i dulje da jučer nisam nazvao jednog od tehničara koji je preuzeo nalog na sebe i jutros došao spojiti ruter.
Poslat ću upit hakomu baš da vidim odnosi li se Pravilnik isključivo na uslugu fiksne telefonije ili i ostalih fiksnih usluga poput Interneta i IPTVa. Bacio sam oko malo i piše da je rok za prebacivanje mobilnog broja tri dana (što su ispoštovali), a fiksnog sedam. Meni je prošlo 18.
Naravno, ne bi tcom bio tcom da je to prošlo samo tako. Tehničar je dobio samo nalog za ruter, a ugovorio sam Max3 paket s televizijom. Ovi u SMCu nisu normalni.

Sad moram opet zvat i čekat da stigne Maxtv prijemnik, da ne spominjem da su mi obećali pola godine hboa i sportskog. Jadan stari bez njave, možda stara dobije haha
Idem sad zvat i zatražit turbo 30 da vidim kako će to proći. Brijem da su mi i paricu zamjenili jer mi je gušenje skočilo sa 17 na 21.5db, margina je ostala ista. Ne znam ako je moguće da Fritz i Speedport očitavaju atenuaciju s 4-5db razlike. Iskustva?