View Single Post
Staro 18.11.2015., 11:02   #5906
Jasperx
Registered User

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Jasper još nemaš?
Pa to je kriminalno.
Makar ćeš zaraditi ako imaš telefon u paketu, koliko sada, 240kn?
NN (24/15 članak 23. stavka 1)

Ukoliko se postupak promjene operatora zajedno s prijenosom telefonskog broja ne provede u vrijeme koje je dogovoreno između korisnika i novog operatora, operator koji je odgovoran za kašnjenje će korisniku isplaćivati naknadu u iznosu od 10 kuna za svaki sat nepravovremenog prijenosa. Zahtjev za isplatom naknade podnosi se pisanim putem novom operateru. HAKOM
Eh da je to samo tako pa da mi tcom plati pola penala , ali sumnjam da me kači. Meni je broj prenesen iz T-com mreže u T-com mrežu u roku minute, samo što nisam dobio njihov ruter pa sam bio bez neta i tva 2 dana. Bio bih vjerojatno i dulje da jučer nisam nazvao jednog od tehničara koji je preuzeo nalog na sebe i jutros došao spojiti ruter.
Poslat ću upit hakomu baš da vidim odnosi li se Pravilnik isključivo na uslugu fiksne telefonije ili i ostalih fiksnih usluga poput Interneta i IPTVa. Bacio sam oko malo i piše da je rok za prebacivanje mobilnog broja tri dana (što su ispoštovali), a fiksnog sedam. Meni je prošlo 18.
Naravno, ne bi tcom bio tcom da je to prošlo samo tako. Tehničar je dobio samo nalog za ruter, a ugovorio sam Max3 paket s televizijom. Ovi u SMCu nisu normalni. Sad moram opet zvat i čekat da stigne Maxtv prijemnik, da ne spominjem da su mi obećali pola godine hboa i sportskog. Jadan stari bez njave, možda stara dobije haha

Idem sad zvat i zatražit turbo 30 da vidim kako će to proći. Brijem da su mi i paricu zamjenili jer mi je gušenje skočilo sa 17 na 21.5db, margina je ostala ista. Ne znam ako je moguće da Fritz i Speedport očitavaju atenuaciju s 4-5db razlike. Iskustva?

Jasperx je offline   Reply With Quote