View Single Post
Staro 17.11.2015., 15:32   #7465
kiki86
Tehničar
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
Znači naručio 31.10 (subota, bitno jer se razvuklo dodatna 4 dana radi toga ) sam po preporukama ovdje i na bug forumu redmi note 2(16gb) preko giztopa, iako sam bio skeptican prema webstranici, jer guglanjem nisam bas nikakvih informacija nasao, a ovdje je jos vecini mob bio na putu ili su isto bili u procesu narucivanja sa te iste stranice.

Uglavnom stajalo je procesing do 3.11 kad su mi poslali mail krajem dana da je poslan paket i dali odmah tracking broj. mob je stajao jos 2 dana kod chronoposta, bar tako njihova stranica pise, i onda je 5.11 krenuo mali tour the europa (pariz (sva sreca prije ovih pizdarija), predgrađe pariza, austrija, maribor, zagreb, rijeka). Dostavljen mi je 16.11 oko 10 ujutro preko dpd kurirske sluzbe, s tim da je vec 14.11(opet subota) bio na skrljevu, ali ocito ne dostavljaju vikendom, neznam...

Mob je dosao sa miui 6, neznam tocnu verziju, samo sam ga upalio da se uvjerim da radi, i odmah po ovom postu obavio sve potrebno da ubacim novi miui eu(.22), s tim da sam morao skinut drugi supersu, noviju verziju, jer mi sa ovom iz posta nije radio root. Mob je sad za 10, nisam nekih musica nasao jos, ali nije jos proslo ni 24h

ukratko, preporuke za giztop, would buy again 10/10.
kiki86 je offline