View Single Post
Staro 17.11.2015., 12:37   #2581
bacelj
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor Perestrojka Pregled postova
NHF, ak ciljas na urednost, pa time argumentiras sakrivanje kejsa iza monitora - potrebu za itx kucistem ( a na podu imas "nabacane" knjige i kutije ), mogao si komotno uzeti matx ili full size atx pa na njega stavit kutije, mada i ovak imas mjesta na podu ( lijevo ), a samo si se bezveze limitirao kucistem i mogucnoscu hladjenja komponenti... ( IMO )
NHF ali da citas sta drugi pisu, mozda bi ti bilo malo jasnije... Znaci, shaream kucu i tako zivim skoro godinu dana. kroz 2 tjedna bi se trebao seliti i zivjeti sam, kao sam normalan svijet... sto se tice urednosti, knjiga i kutija, one su tu jer nigdje dalje nemam mjesta za njih. odmah lijevo do kutije s maticnom plocom je zid i dalje nema mjesta. pod stol ne stane kuciste jer onda nemam gdje s nogama, a i drugi problem je taj da se stol par puta dnevno pomice s ovog mjesta prema desno, kad se gleda televizija...

U stolu se jos nalazi i 5 portni switch i hrpa kabela koji se ne vide, jer su u stolu (me u ladici, nego u posebnom odjeljku za kabele) do stola dolazi samo struja i UTP.. ladica je potpuno funkcionalna i u njoj se nalaze PS igre i gamepadi, klijesta za krimpanje, citac kartica itd, itd... sto se tice daljine gledanja, ne vidim razliku izmedju ovoga tv od 32" i monitora od 34". i na velikim monitorima kad ste, sigurno ne sjedite 2 metra od njega, nmego vam je na stolu ispred vas..

Živili.
bacelj je offline   Reply With Quote