17.11.2015., 12:36
|
|
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Autor T}{OR
@ Čuks: mislim da se ne moraš bojat toliko Clevea, pogotovo ako koristi HE granate jer su ih dobro nerfali u zadnjem patchu. Što više igram, to više vidim kako su Cleve vozači malo presamouvjereni. Pokazuju bok i dolaze pre blizu. S Pepsi me nemogu pogoditi na udaljenosti preko 10 km, dok ja lagano manevriram i precizno gađam s te udaljenosti. A sa topovoma na Kongu mu lako središ par kupola.
Točno to. Držat razmak i to je najbolja CA u T5. Jednostavno ima predobre topove i brutalan domet. Najdraži zalogaj su mi Furutake, i tu i tamo koji New York kojeg vrlo lako kljucanjem sa AP granatama završavam kad ih načne netko s velikim kalibrom. Ovisno o udaljenosti, i po dve salve su mi u zraku dok pucam treću.
USN DD su dobili dobar buff, sada čak neki mogu i lansirat torpeda neotkriveni. Ne u sigurnosti kao IJN, više su "jack of all trades" dok su ruski gun boatovi samo takvi. Ja ću možda krenut sa IJN CV uskoro. Da zaokružim sve segmente igre.
|
Jel rokaš i na veće daljine sa AP ili HE? Ja prvo rokam sa HE da ih zapalim pa onda (pogotovo ako su bočno) sa AP...
|
|
|