View Single Post
Staro 17.11.2015., 12:36   #708
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
@ Čuks: mislim da se ne moraš bojat toliko Clevea, pogotovo ako koristi HE granate jer su ih dobro nerfali u zadnjem patchu. Što više igram, to više vidim kako su Cleve vozači malo presamouvjereni. Pokazuju bok i dolaze pre blizu. S Pepsi me nemogu pogoditi na udaljenosti preko 10 km, dok ja lagano manevriram i precizno gađam s te udaljenosti. A sa topovoma na Kongu mu lako središ par kupola.

Točno to. Držat razmak i to je najbolja CA u T5. Jednostavno ima predobre topove i brutalan domet. Najdraži zalogaj su mi Furutake, i tu i tamo koji New York kojeg vrlo lako kljucanjem sa AP granatama završavam kad ih načne netko s velikim kalibrom. Ovisno o udaljenosti, i po dve salve su mi u zraku dok pucam treću.

USN DD su dobili dobar buff, sada čak neki mogu i lansirat torpeda neotkriveni. Ne u sigurnosti kao IJN, više su "jack of all trades" dok su ruski gun boatovi samo takvi. Ja ću možda krenut sa IJN CV uskoro. Da zaokružim sve segmente igre.
Jel rokaš i na veće daljine sa AP ili HE? Ja prvo rokam sa HE da ih zapalim pa onda (pogotovo ako su bočno) sa AP...
Tvrdi je offline   Reply With Quote