@ Čuks: mislim da se ne moraš bojat toliko Clevea, pogotovo ako koristi HE granate jer su ih dobro nerfali u zadnjem patchu. Što više igram, to više vidim kako su Cleve vozači malo presamouvjereni. Pokazuju bok i dolaze pre blizu. S Pepsi me nemogu pogoditi na udaljenosti preko 10 km, dok ja lagano manevriram i precizno gađam s te udaljenosti. A sa topovoma na Kongu mu lako središ par kupola.
Citiraj:
Autor gnujko
Gledaj, ja držim razmak i dobro je. Nurnberg je u biti isti brod sa bržim topovima i to je to. Jebeš to kad te onda baci u fajt sa t7 i nekad t8. Pojedu te.
Sad grindam američke DD i moram reći da je zabava samo takva. U biti baš mi odgovara taj close combat still....Ludih situacija ima...A bome sam i torpeda dobro iskoristio jer im je domet solidan a brza su.
|
Točno to. Držat razmak i to je najbolja CA u T5. Jednostavno ima predobre topove i brutalan domet. Najdraži zalogaj su mi Furutake, i tu i tamo koji New York kojeg vrlo lako kljucanjem sa AP granatama završavam kad ih načne netko s velikim kalibrom. Ovisno o udaljenosti, i po dve salve su mi u zraku dok pucam treću.
USN DD su dobili dobar buff, sada čak neki mogu i lansirat torpeda neotkriveni. Ne u sigurnosti kao IJN, više su "jack of all trades" dok su ruski gun boatovi samo takvi. Ja ću možda krenut sa IJN CV uskoro. Da zaokružim sve segmente igre.