Ja imam jako dobra iskustva što se tiče ovog procesora. Imam sempron 64 2500+ u epox-ovoj 8kda7i ploči. U uobičajenom radu je vrlo vrlo hladan. PRIME 95 mi se cijeli dan vrti u pozadini a temperatura procesora se rijetko penje do 40 stupnjeva (i to jedino ako je baš toplo u prostoriji). Dizao sam ga malo-pomalo do 2 GHz, (tvornički je 1400 MHz). Zadnje do čega sam išao je 295x7=2065 MHz. Ipak, imam jako lošu memoriju (DDR266) pa sam tu brzinu dobio tek kad sam memoriju spustio maksimalno koliko sam mogao. Zbog te memorije mi je rezultat u SUPER PI lošiji nego bi trebao biti.
Na 200x7 = 1:06 (DDR266
Na 285x7 = 46 sekundi (DDR266 (a radi na 180 MHz!))
Na 295x7 = 48 sekundi (memorija mi je podešena da radi kao DDR200 jer se u protivnom ruši).
Iz ovoga je očito koliko memorija utječe na rezultat u ovom testu. Baš me zanima koliki score bih dobio da imam "ubodeno" 2x256 DDR466.
Ta brzina koju sam postigao nije maksimalna koju mogu postići. Na toj brzini sam vrtio PRIME 95 Torture test oko pola sata i nije se ništa desilo. Inače, prozor u sobi mi je bio otvoren i temperatura nije prelazila 35 stupnjeva (uz box cooler). Da imam mogućnost podešavanja napona u BIOS-u i malo bolju memoriju, "mali" bi bez problema išao preko 2.3 SIGURNO.
CPU-Z VALIDATION (ovo je na malo nižoj brzini od maksimalne na koju sam išao)