View Single Post
Staro 16.11.2015., 22:49   #7457
Sunbriel
Guest

Ja osobno sam čekala 1S otkad je počelo sa glasinama, dakle čini mi se više od pola godine, makar mi je Mi Band na radaru već oko godinu dana. I onda kako je došao taj novi, pogledala sam što ima novog na njemu. Obzirom da meni uopće nije bitan taj HR senzor i vjerojatno bih ga iskoristila jednom i to samo za testiranje, nisam vidjela razloga za platiti $21+ za njega.
Nakon toga je izbor pao na Mi Band 1 i 1.1. Na Gearbestu je color verzija (prva verzija Mi Banda) oko $14.50. Isprva sam htjela tu verziju, jer bi color LED bio jako uslužan za notifikacije. Ali onda sam slučajno na samom kraju opisa proizvoda uočila da je distribucija LEDica u boji i samo bijele LEDice nasumična. Što u principu znači da riskiram plaćati $4 više za stariju verziju za koju ni ne znam hoće li biti u boji. I tako je odabir pao na noviju verziju koja je jeftinija, ima TPSIV band (prva verzija ima rubber band koji se ljudima nakon 2 mjeseca trgao) i bateriju nešto većeg kapaciteta. Na kraju krajeva, dati 70kn za takvo što je gladi bradu.

Edit: 1S dolazi samo sa bijelim LEDicama. Inače na Banggood-u ima Mi Band 1 verzija sa LEDicama u boji, ali je $19.