Kak si složio kapetana na Königsberg-u? Meni fali još Hull B.
Stavio sam upgrade za glavne topove, za veću preciznost topova i za manju šansu onesposobljavanja pogona.
Kapetan mi ima BFT (1), EM (2) i Vigilance (3). S obzirom koliko se lako onesposobi motor, razmišljam o Last Stand (4) ili Superintendent (3) za još jedan Hydro jer ga mislim igrat kao lovca na DD-e / artiljeriju iz pozadine. AFT za dodatno povećanje dometa mu ne treba jer već u startu ima veći domet od svih CA na istom Tieru, skroz do CA na T8. AA mu je za pokazivanje, nisam barem sa stock Hullom uspio niti eskadrilu drito iznad mene, niti jedan avion srušit.
---
Ovo je moja Pepsi, složio sam ju kao AA support:
- Moj savjet je ne trošit skillove na stvari kao što su
Basics of Survivability,
Fire Prevention ili
Damage Control System Modification 1 kad se za
22500 kredita može platit za Damage Control Party II consumable koji puno više koristi od 5-10 sekundi manje trajanja vatre ili nekog mizernog postotka od -3 ili -5 % na šansu da te neko zapali. Zahvaljujući DCPII sam preživio puno više borbi. To koristim na Pepsi, Cleveu i Konigu, na BB obavezno jer puno više gorim. Pepsi ovisi o stalnom izmicanju tako da mi je propusion mod puno bitniji.
- Surface Detectability Range je 15.2 sa camo, ovo je bug u 0.5.1.1 pa se ne prikazuje u luci. Rudder shift je sa modom oko 7 sekundi.
Kapetan:
- Išao sam na Vigilance radi ogromnog broja torpeda koje lansiraju DD od T7+. Baš danas me to spasilo kad sam jednog ganjao u dimu.
Domet AA: