Citiraj:
Autor čuks
Fora mi je bilo sinoc, isao kao pratnja bb-u. U roku keks stukli 3 protivnicka ca, i to bas zato jer su djelovali svaki za sebe, umjesto kao cjelina.
|
Definitivno pratit BB ako se vozi CA. Pepsi je ko stvorena za to. Uz puno bržu vatru možeš dovršavat neprijatelje koje BB sredi dok se on fokusira na glavne mete.
Evo danas sa frendom iz Češke ja u Pepsi on u Fusu. Išli smo s jedne strane mape, a cijeli tim s druge. Naletimo na Nagato, Colorado i Nurnberg + neki DD. DD me spotao ranije pa sam vidio da mi dolazi salva od broda koji ne vidim (pepsi se vidi već na 15km, kao BB). Opalim jednu salvu na Nurberg i skinem mu 4 citadele (lol) jednom salvom. Bemti Pepsi barem ima neki slab oklop, ove njemačke CA su od (WC) papira. Uglavnom, povlačili smo se i privukli na sebe pažnju T9 Essex nosača. No lik je morao preko mene do Fusa. Sredio sam mu dvije TB i jednu DB eskadrilu. Povlačili smo se i ja sam kurio vatru na BB-ima, a Fuso je skidao HP. Dok smo mi zadržali 4 broda, ostatak ekipe je bez potpore njihova dva BBa rješio ostatak. A mi smo ih spustili na minimum. Do kraja runde su samo oni ostali na drugom timu. Ja u Pepsi s najviše bodova iako nisam nikog potopio.
Enivej, uspio otključat Königsberg i sad slažem kapetana na njemu. Još mi nije potpuno otključan, ali može se. Domet topova mu je brutalan. Osim BB-a u miru se može radit nered sa AP topovima. Nikako ne ić prvi. To je brod za artiljeriju odostraga. Čak i BB-ima mogu po 4000 HPa skinut po salvi, a ROF mu je nenormalan. Čak mu je i concealment možda najbolji od CA.
HydroSearch mu je isto brutalan, do 5 km. Danas je jedan Sims fasovao u dimu, pokušavajući pobjeć od mene.
Pepsi kapetan mi konačno ima AFT. Stavim slike svog builda kasnije večeras.