Tema: Fallout 4
View Single Post
Staro 15.11.2015., 18:39   #322
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Nijedan. Sve sam ih odjebao. Ai je retardiran.
Ja idem na stealth sistem a oni pucaju kako hoce, stanu na minu i dignu me u zrak. 2 puta me pas izgurao sa Prydwina, ja pricam gore na brodu, usred talk menija pas me gurne...padnem sa palube, i naravno, nemam power armor i umrem... divota. Load game, opet me gurne. Poslao ga u 3 psece materine.

Da ne kazem koliko puta istrazujem nesto, oni stanu na vrata i ne mrda, nemogu proc jer idioti stoje na vratima, sad moram ic u menu da im kazem da se makne 2 metra. Ja cucim i gledam kako cu nesto snipat il crackam bravu, companion trigera mine, tripwire mine, one limenke na konopu za dizanje uzbune, ma frustracija teska.

Edit - nalevelao sam se ko manijak. Napokon za moj sneak+stealth build unlockao stealth-boy addon za power armor. Cloak kad se cucne, savrseno za snipanje....osim. Da, cucim, potpuno cloakan i lik izadje iza ugla 30m dalje, okrene se u mom smjeru i rafal u mene. Reko WTF. Probao jos par puta, nevidljiv my ass. Bio u mraku, u travi, whatever, cim se okrenu na mene pocnje streljana, taj cloak ne radi nista bolje od standardnog duck & pray sistema. Ni najmanje zbugano, nope.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 15.11.2015. u 18:56.
BladeRy je offline   Reply With Quote