14.11.2015., 18:38
|
|
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Autor T}{OR
Nikako ne prodat Clevea.
Samo upozorenje: Pepsi je tek prava kad je potpuno otključana. Stock je užas. Em nemaš domet kao ostale CA, em su ti kupole užasno spore. Meni osobno možda čak i bolje leži od Clevea - ali opet, tek kad je otključana. Kad dođeš do nje složit ću neki screen koje upgrade imam, i kako mi je kapetan na njoj školovan.
Cleve ima puno manju Citadelu, inače su otprilike isti što se tiče oklopa. Uživam DD-e ubijat sa Pepsi. Ni Kiev nije bio problem. Za sve ostalo, zlatna zona je oko 10-12 km. Uvijek ju igram kao pratnju nekog BB-a ili u grupi drugih CA.
Stvarno dobar brod za naučit mijenjanje smjera i brzine. Mislim da će mi Njemci dobro leć nakon Pepsi. Sad sam na Kolbergu i čist sam zadovoljan brodom. Karlsruhe ću free-XP preskočit.
Btw. uspio sam dve od 3 ove misije odradit, sad imam 10 HSII. Jedan sam spucao s Pepsi, ali to nije za nju. Čuvam ih za Königsberg. Mislim igrat bloodhound-a i ganjat DD-e.
|
Da..onda moram iznova s novim kapetanom (na Pepsi). A pitam se s toliko brodova u luci ni ne stignem odigrat jednu partiju sa svima...Svakako baci koje si upgrejdove stavio....
|
|
|