Citiraj:
Autor draksa
Navedi ti 2 bolja od Ronalda i Benzeme
Ja tvrdim da ne mogu nac 2 bolja od Neymara i Suareza , isto ko sto real ne moze nac boljeg od ova 2 (mozda od benzeme ,ali tesko za manje pare  )
|
Od Benzema je svaki bolji ali evo sad nabrzinu odmah prvi Suarez, Aguero, Cavani, Lewa.. a meni je i jedan Sturridge, Bacca ili još i stari Ibra bolji od ovog.
Od Ronalda? Prozivate ga tu poslije svake utakmice sa spikama "gdje je nestao Ronaldo" "gdje je Ronaldo u ovim velikim tekmama" i sad kao odjednom Real ne može dovest bolje od njega. Dobro, ako ne može bolje sigurno može korisnijeg koji neće izgubit 50 lopti u bezveznim dribliznima i nekakvim krivim pasevima po kojima je navedeni poznat. Također bi Real odlaskom Ronaldo zabio i koji gol iz slobodnjaka. Prvi koji mi padaju na pamet su Hazard, Reus, Martial, Douglas Costa, Sterling itd, svi bi bili za Real puno korisniji na toj poziciji.
Citiraj:
Autor buljo
Sve bolje od boljeg, nit sam ista napisao nit mislim ja ga kenjam 
Ti i varan ste postedjeni trajnog bana na ovom forumu da si ostali mozemo ulijepsati dan. 
|
I ti ga uljepšaš ne brini i kao što vidiš svi ostali normalno komentiraju samo ti ulijećeš sa komentarima koji nemaju veze s vezom, spamaš jel.