View Single Post
Staro 14.11.2015., 00:06   #1434
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
Navedi ti 2 bolja od Ronalda i Benzeme

Ja tvrdim da ne mogu nac 2 bolja od Neymara i Suareza , isto ko sto real ne moze nac boljeg od ova 2 (mozda od benzeme ,ali tesko za manje pare )
Od Benzema je svaki bolji ali evo sad nabrzinu odmah prvi Suarez, Aguero, Cavani, Lewa.. a meni je i jedan Sturridge, Bacca ili još i stari Ibra bolji od ovog.

Od Ronalda? Prozivate ga tu poslije svake utakmice sa spikama "gdje je nestao Ronaldo" "gdje je Ronaldo u ovim velikim tekmama" i sad kao odjednom Real ne može dovest bolje od njega. Dobro, ako ne može bolje sigurno može korisnijeg koji neće izgubit 50 lopti u bezveznim dribliznima i nekakvim krivim pasevima po kojima je navedeni poznat. Također bi Real odlaskom Ronaldo zabio i koji gol iz slobodnjaka. Prvi koji mi padaju na pamet su Hazard, Reus, Martial, Douglas Costa, Sterling itd, svi bi bili za Real puno korisniji na toj poziciji.

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Sve bolje od boljeg, nit sam ista napisao nit mislim ja ga kenjam
Ti i varan ste postedjeni trajnog bana na ovom forumu da si ostali mozemo ulijepsati dan.
I ti ga uljepšaš ne brini i kao što vidiš svi ostali normalno komentiraju samo ti ulijećeš sa komentarima koji nemaju veze s vezom, spamaš jel.

Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 14.11.2015. u 00:17.
Mirkopoter je offline