View Single Post
Staro 13.11.2015., 19:06   #1427
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
Slazem se djelomicno s tobom, Di Maria se nije smio prodati, Alonso je imao jos god dvije u nogama kao sto se vidi u Bayernu. Kroos nije bas nesto pokazao kako je dosao u Real.

Barca je zadnjih godina dovela Suareza,Neymara i Raketu. Od ostalih neznam nekog jos pa nije bas da oni nesto bolje dovode.

A ovo s 11 napadaca nisam mislio ozbiljno, ali isto tako ne smijes zaboravit taktiku i da sa Jamesom umjesto Casemira postoji puno vise rupa u obrani. Uvijek je bitnije ne primit gol nego dat
Ma ne slazem se da ima vise rupa.Gle,do sada se govorilo kako Real ima granitnu obranu pod Benitezom jer je do Seville primio 4 gola.Da,ali ,ako si gledao tekme,a ja gledam svaku,bilo je tu i puno srece,i vrhunskih obrana golmana,i nesrece protivnika,tako da je taj skor mogao biti puno veci.Dakle,po meni je Real bio prosjecan u obrani,ali bezopasan prema naprijed,sto omogucava protivniku da ode u napad s vise igraca nego prije kad su se bojali da ih Real ne masakrira iz kontri.Da ,Barca je isto losa otraga,ali uvijek zabije gol vise,i zato su prvi,i na zalost i ostat ce prvi.
Inace najvise zamjeram Benitezu ziherastvo i kukavicluk,jer nakon svakog vodstva je isao zatvarat utakmicu,a to nije Real.Treba ga odmah otjerat jer poslije Clasica bude vjerojatno vec kasno.