View Single Post
Staro 13.11.2015., 12:02   #7417
RF923
Registered User

RF923's Avatar

Datum registracije: Jul 2015
Citiraj:
Autor zalosnasova Pregled postova

Evo stigao jučer Mi4C sa HonorBuy-a.Došao je rootan s instaliranim TWRP i libra romom,bez kineskih appsa i sa HR jezikom.
Odmah mi je ponudilo update na libra 5.11.5,instalirano i radi bez greške.
Inače sve preporuke za mobitel,kvaliteta,dizajn,signal,kamera,zvuk.....
Malo treba privikavanja na Miui(iskreno,ne sviđa mi se) ali to je na kraju manje bitno.

Interesantno meni uopće ne nudi OTA update, kaže da nema tjednih ažuriranja, ali sve radi uredno pa mi nije sila ručno instalirat. Vidim da su zadnjih 2tjedna uprskali Wifi na RN2, pa čekam feedback korisnika Mi4c.

Citiraj:
Autor hedgehog Pregled postova
Evo mene opet , ovih xiaomia je toliko da mi je već muka,dakle dileme su sljedeće..ako bi uzeo 5" mob onda bi to vjerojatno bio Xiaomi Mi4c, koji koliko sam skužio ima najbolji proc i kameru od svih verzija Mi4? Ako bi išao na nešto veće onda bi uzeo Redmi Note 2 čija je cijena naprosto smiješna..pa me i to jako privlači..zanima me razlika u kamerama između redmi notea i mi4c? Pretpostavljam da je oboje Sony senzor, samo nisu isti? I još jedno pitanje..ako idem na Mi4c ima li smisla platiti 50 dolara više za 3GB RAM-a (s obzirom da je MIUI dosta "težak")? hvala
Ovdje imaš usporedbe, ne možeš pogriješiti ni sa 1 ni sa 2. Nije za jaču verziju toliko ni problem taj Ram više koliko po meni 16gb memorije, sam znaš koliko i šta misliš imat na njemu, ali kako nema podršku za SD karticu mislim da je bolje uzet 32gb verziju.