View Single Post
Staro 13.11.2015., 11:25   #25
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Znači ištekaš iz struje, ukopčaš i koliko treba zte-u da se upali i digne net?
Evo 2 mjerenja samo za tebe

Struja Off/On

1min 02sec
59sec

Iskopcavanje zice za DSL i ponovno ukopcavanje:

26sec
25sec

Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Zasto imas ukljuceno "PPPoE pass-through", jer meni radi uredno bez toga. To ukljucim samo kad neki router spojim iza njega za isprobavanje/podesavanje.
E sad, to je i meni zanimljivo ali ovako mora bit.

Ako na ZyXEL-u koristim korisnicko ime bez sufixa @iskon-dsl i bez kvacice na PPPoE pass-through onda radi ali samo ako je ukljucena VDSL_Management konekcija ! Znaci ako je ista iskljucena kod recimo pucanja veze moram rucno obavit conect jer nece automatski spojiti.

Znaci bez VDSL_Management konekcije nece automatski spojiti, testirao sam i kod ZyXEL-a prvo se digne VDSL_Management konekcija i onda nakon 5-10 sekundi dize se VDSL_Internet konekcija.

Ako na ZyEL-u unesem korisnicko ime sa sufixom @iskon-dsl a ostavim ukljuceno VDSL_Management uopce se nece spojiti dok se ne stavi kvacica na PPPoE pass-through !

Posto na ZXDSL 931VII nemam VDSL_Management dakle moram koristiti sufix @iskon-dsl i kvacicu na PPPoE pass-through.

Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Inače pokušao sam nabaviti/kupiti u Rijeci ZTE-a ali nitko ga ne prodaje
Naces ga bez problema na fb

Ima na njusci ali po Zg-u.
Imas na fb-u lokalne oglasnike/grupe za prodaju, samo kod mene ih ima 6-7 u Slavoniji.
Postaj u takve grupe i svim prijateljima na zid i to onda vidi veliki broj ljudi, cekao sam nekih 5-6 dana i dobio 2 ponude.

Zadnje izmijenjeno od: silver_tip. 13.11.2015. u 12:05.
silver_tip je online   Reply With Quote