View Single Post
Staro 12.11.2015., 13:45   #4207
Kinez
Premium
Moj komp

Kinez's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor vranjba Pregled postova
Jel kupio kad ko preko ebaya nešto, a da nije platio paypal-om nego bankovnim transferom.
Uzeo sam nešto od nekog švabe koji ne prihvaća paypal. Zanima me kakva bi procedura bila u slučaju da nešto ne štima sa proizvodom ili ako ne stigne (jel to ebay rještava laganini kao kad ide preko paypala uplata, ili je zakomplicirano).
I ja trenutno imam sličnu situaciju, samo je kod mene riječ o starom hardveru koji me sa poštarinom dođe niti 8 €. U mom slučaju me ne zanima zaštita kupca (nije nekakav iznos,a i hardwer je star ko biblija, ako radi dobro radi...) nego me zanima provizija banke kad se uplacuje sa našeg bankovnog računa na njemački. Malo sam googlao pa nailazim da je provizije banke 0,35% ili minimalno 80 kn. Je li banke stvarno tako deru proviziju, ili sam ja nešto krivo shvatio. Ako je tako onda mi je skuplja provizija od banke nego cijela kupovina.

[Opteron 165 + TT 120]***[TwinMos 4x512 MB CL2]***[DFI NF4 LanParty]***[ATI HD4850]
[Hitachi 1TB HDD]***[Seasonic S12G-650G Gold 650W]***[Razer Lycosa]***[NZXT Beta Black Metal Edition, SCYTHE Kaze Master II KM05-BK]***[Samsung 22" B2230]

Kinez je offline   Reply With Quote