Citiraj:
Autor Hrubi
OK.Ali najbitnije mi je da li će mi programi sa drugog SSDa radit?Jer imam gomilu Adobe programa i u njima učitano par nedovršenih projekata.
|
Ha, gle. Stvar nije tako jednostavna. Progami kao programi ce 99% radit, no ovi "profi" programi (Adobe, Autodesk, Corel, itd) mogu isto pravit probleme s aktivacijom (tj. mozda ces i njih morat reaktivirat)... jer na kraju krajeva, promijenio si racunalo
Citiraj:
Autor fishkal
Malo ću padobranski uletiti. Zapravo, puno ću padobranski uletiti, ali malo mi je hitno pa nemojte zamjeriti.
Uglavnom, u firmi imamo 7 kompova, na svih 7 smo nadogradili win 10 direktno sa sedmice.
Danas šef došao u panici da je negdje pročitao da je upgrade na Win 10 besplatan, ali da će se od lipnja 2016. plaćati neka licenca.
Ima li u tome nešto ili smo mirni? Imamo još 2 dana da sve vratimo natrag na Win 7.
Hvala
|
Nemate frke, ako ste sad nadogradili necete nista morat platit. Trenutno je "promo" period (29. srpnja 2015. - 29. srpnja 2016.) u kojem se nadogradnja na Windows 10 ne naplaćuje - jednom kad nadogradis to je to.
Ako budete htjeli nadogradit nakon 29. srpnja 2016., onda ce se nadogradnja naplacivat $
xx (nigdje se jos ne komunicira tocan iznos).
Osim toga vi ne gubite Windows 7 licence. Ovih 30 se cuva samo backup prijasnjih Windowsa (sa svim postavkama i inst. programima - da se mozete vratit "kako je bilo" prije nadogradnje). Sa clean install se mozete vratit bilo kad.