View Single Post
Staro 11.11.2015., 23:11   #1331
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Ma ne treba, nabavio sam vec i sad ih imam 3 na lageru a 1 je u upotrebi. Za rezervu su 2 dosta

Parica je definitivno ok, problem je infrastruktura jer ako to nije ocito onda neznam sta je... u vrsnom periodu koristenja resursa tebi se veza zagusi i to je normalno da malo tu i tamo zapne navecer kada svi koriste.

Meni recimo vikendom linija je nesto nestabilnja, dogodi mi se recimo promjena IP-a i 2 puta dnevno ali sinhronizacija stoji mada i ona vikendom ide nesto nize za nekih 0.5 do 1.0 Mbps-a.

Evo konkretno od ponedeljka nisam uocio nizu sinhronizaciju od 27.200 Mbps a vikendom obavezno u vecernjim satima potone na 26.100 Mbps, takodjer i margine mi tako plesu, preko tjedna 6.8 dB do 7.8 dB a vikendom i 5.9dB vidim i nema sanse preko 6.9 dB imati... dakle kada je mreza pod opterecenjem svi parametri malo padnu ali kod tebe je zagusenje kud i kamo vece....

Trazi izmjenu parice ! Neka salju t-mulj tehnicare van i neka te premjeste na neku drugu, gore nemoze biti, samo moras biti doma dok to rade.
silver_tip je offline   Reply With Quote