View Single Post
Staro 11.11.2015., 22:58   #1914
Andro ID
Registered User

Andro ID's Avatar

Datum registracije: Aug 2012
Unhappy

Ok, ako sam il na krivom mjestu uputite me no pomozite prije nego ispalim na živce!

Dakle, do mene zaluta Lumia 630, sad odoh ja u "store" da stavim whatsapp, viber i par ostalih gluposti za besplatnu komunikaciju da bi mi dotični rekli: "Potrebno je postaviti značajku Moja obitelj!" Rekoh wtf, amo vidjeti šta je to..!
Nakon svih mogućih sigurnosnih gluposti i postavljanja računa neda mi i dalje uzeti besplatne aplikacija već mi u postavkama računa traži broj debitne ili paypal. To mi nikako nepaše da microsoftu dajem moj broj kartice al nekako se pomirim i probam najprije sa paypalom no pojavljuje se isti problem sa njim ko i sa karticom a to je da kad krenem u postavljanje uopće nema Hrvatska/Croatia i onda mi samo odbija daljnje postavke u kreiranju računa..!

Neću niti govoriti kako po službenim Microsoft/Lumia stranicama lutam tražeći bilo koji kontakt gdje da se obratim no čovjeka samo vrte u krug i najbolje što možeš je doć do nekog foruma, nikakvog maila, ništa konkretno.., stvarno sramota za Microsoft..!
Molim pomoć, šta mi je raditi??!

Usput, dali postoje sitevi similar windows-storeu kakvih ima za android market gdje se aplikacije mogu pokupiti free bez ikakvih kreiranja računa i sličnih karefeka...?!??
Unaprijed hvala!
Andro ID je offline   Reply With Quote