Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 10.11.2015., 10:43   #7698
jean luc
Premium
Moj komp

jean luc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Destro,

ukucaj u ovaj audiomarkt raspon od 500 do 600 eura za standlautsprecher i vollverstarker.

Trenutno mi daje 6 velikih, relativno novih zvučnika koji bi bili dobri za tvoj prostor (a jedan je i nov) - PSB Imagine 6, Cabasse Tobago 30, KEF Q500, Monitor audio Bronze 6 i RS8 Silver i Mission 754. Između 550 i 600 ojra.

Vollverstarkera barem četiri sa snagom oko 100W RMS-a (dva Denona 2000, Sony 5ES, veliki Onkyo), isto tako cijenom i starosti.

Mislim da bi ti to bio optimalan početni izbor, dakle ipak cifra od oko 1200-1300 eura (+DACić uračunat u to). To je više nego što si mislio, ali obzirom na veliki prostor kojeg imaš, opet nije ni nedostižno......

Ne bi te trebalo zabrinjavati što je riječ o SHu, dapače - profil vlasnika je takav da ih sigurno nisu "terali preko džombe", a npr. ovi PSBi su mislim čak i još uvijek aktualan model, pa je velika vjerojatnost da su im se membrane tek razradile.....
I elektronika je još uvijek dovoljno recentna da ako radi - miran si još barem 5 godina.

Znam da vjerojatno želiš novo, ali ovak ćeš si priuštit kvalitetu za koju bi morao još neko dodatno vrijeme štedit - a zašto da se ne nagradiš prije, ako već možeš?
jean luc je offline   Reply With Quote