Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 09.11.2015., 16:32   #7692
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ako nisi vidio - http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=7282

sasvim drugi pogled na sve to.

ima puno bulšita u ovom svijetu, a u ovakvom (hi-fi) pogotovo
sjećam se tog posta ko juče da ga čitao, hvala na linkanju. Prije tih godinu dana nije mi bilo ni na kraj pameti da će mi tvoj post biti relevantan

Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Kolega ti je dao vrlo dobar prijedlog DAC-a za male novce ...
Jest bome, nijesam preskočio, samo pitam imal još koji model ili nešto

Najvjerojatnije ću odgoditi kupnju neko vrijeme, stvarno mi nije žurbe i do naglog kupovanja.

Iskreno, nadao sam se da će prijedlozi biti više poput picardovog, za tu i tu cijenu imaš to to i to, al nema toga kod vas audiofila, sam sam se uvalio

Picard, bome je i meni ladno, al dobro kažeš, standard. Da sam u HR imao bih sad već 8 godina stare Z2300 s polemljenim licnama na membranama, a o zvučnicima ne bih niti razmišljao, krpao bih pare za glavnicu kredita koju moram dati uhljebima.
Suštinski, nije niti ovdje nešto drugačije, samo ti je širi spektar mogućnosti zbog veće kupovne moći. Dileme su uvijek jednake: kupiti ovo ili ovo, ili ne kupiti uopće. Radi li se o hrani ili o nekim tamo "bezvrijednim" zvučnicima, pitanje je samo standarda.
Bez nekakve lažne skromnosti mogu konstatirati da je lakše kad nemaš, jer onda stvarno nemaš. Ovako kad imaš onda svejedno nemaš jer stalno ciljaš na ono što je na granici kupovne moći. To je taj osjećaj lažne sigurnosti i jedan od razloga zašto većina dobrostojećih Nijemaca uopće ne razmišlja o potencijalno negativnim aspektima velike seobe naroda modernog doba koja se upravo događa. Al to je tema za drugo mjesto i vrijeme

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 09.11.2015. u 16:40.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote