Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 09.11.2015., 14:47   #7687
jean luc
Premium
Moj komp

jean luc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Tako nekako

Sve ovo je posljedica namještanja stana.

..
Eto vidiš, kod nas plačemo jer živimo sa tri generacije rodbine u stanu od 45 kvadrata, al tek kad dođeš na zapad uvidiš šta su pravi problemi.......
kako, pobogu, ispunit 35 kvadrata dnevne sobe zvučnicima???
Ladno, ali standard........

Apropo Bowersa, čitao sam prije koju godinu američku recenziju modela 802 ili 803 (ne znam sad točno) i čovjek ih proglasio best-buyem jer koštadu 13 koma 5 somova dolarja, za razliku od konkurencije koja je iskala bar 15........

Englez, kao kulturan čovjek, čita rivjue i shvaća ih ozbiljno, pa nova generacija istog modela košta 17.......

Ono što je stvarno zadivljujuće jest da su ti zvučnici UISTINU bili best-buy -
recimo da opremaš suvremeni, prozračni prostor sa modernističkim kaminom, apstraktnom skulpturom poznatog umjetnika (čitaj: klupko bakrene žice koje predstavlja nadsvjesni bitak pitomog tibetanskog muflona) i dizajnerskim trosjedom (tu te tek opelješe - malo čeličnih cijevi, spužve i umjetne kože, al je zato prošiveno karbonskim koncem), praktički ni
nemaš povoljnije alternative alien-like seriji 800.....barem do nedavno, sad svi high-enderi koriste kalupe za odljevanje kabineta.

Još uz to, barem za moj ukus, uistinu dobro sviraju......kad bi imao iste probleme kao kolega (35 kvadrata slušaone), jednake stilske aspiracije kao utvarni gospodin iz gornje priče, te na kraju i riješen zadnji dio jednadžbe (100k kuna namjenjenih za zvučnike - ladno ), osobno bi mi B&W serija 800 bila pri vrhu liste

Cheers
jean luc je offline   Reply With Quote