Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 09.11.2015., 14:28   #7686
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Svaki prijedlog je i dalje vrlo dobrodošao, a pogotovo u smjeru pojačala i DAC, tu ste mršavi.
Kolega ti je dao vrlo dobar prijedlog DAC-a za male novce ...
Citiraj:
Autor jean luc Pregled postova
Iz prve ruke ti preporučam S.M.S.L Sanskrit dac – došao me je oko 800 kn sa dostavom (Amazon.uk), ima tri ulaza (USB, toslink, coax), ima srebrnu verziju, i svira bolje nego što košta….jest da je kinez i da ima i boljih, ali svira za moje standarde u najmanju ruku prihvatljivo, pa mislim da ni ti nećeš naći zamjerke.
Što se pojačala tiče ... Rotel, Marantz su uvijek preporuke, ali sve ovisi za koju ih lovu nađeš.

Ukoliko ćeš imati prilike poslušaj si Dali Zensor 3, uz već preporučene B&W i Monitor Audio zvučnjake.

Sve me ovo zainteresiralo u zadnje vrijeme, ali sa jednom malom razlikom u odnosu na tvoju situaciju.

Osobno sam razmišljao ići na jeftiniju opciju solidnih aktivnih monitora koje bi s vremenom postupno umnožavao do 5.1, pa možda čak i Auro 3D setupa.

Za nekakvu "audiofiliju" bi mi ionako ostale Senn sluške koje bi trebao kroz određeni period možda nadograditi nekakvim planar magnetic modelom, jer za tu lovu ne mogu ni prismrditi takvoj kvaliteti zvuka sa klasičnim stereo bookshelf/floorstand setupom ispod nekoliko tiuća euricha.

Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 09.11.2015. u 14:35.
dh41400 je offline   Reply With Quote