Citiraj:
Originally posted by Bubba
Na tvoju zalost, ni na poslu me ne placaju da otkrivam tudje misli.
Vidim, vlastiti problemi ovdasnjih gurua cesto se preslikavaju u maestralne mudrolije, napose nakon apsolutnih prosera i nedostatka ikakvih argumenata glede istih.
Ostaj mi zdravo, zigolo. Sto se mene tice, EOD po pitanju orijentacije bitova, tvornickih postavki istih i ostecivanju diskova njihovom primjenom...
|
ne čitaš kaj piše, nisam rekao da otkriješ kaj ja mislim neg da razmisliš pa na taj način dođeš do rješenja do kojeg je večina došla čitajuči moj post.
vlastiti problemi opaaa pa ti si počeo razmišljat, čudno da ne želiš razmišljat o nekim drugim stvarima koje su za ovaj forum potrebnije od ženskog roda.
malo si kontradiktoran prvo kažeš da ne otkrivaš tuđe misli pa kažeš je nedostatak cure moj problem (otkud ti to). iskreno fale mi ti dani kad mi je ženska osoba falila i sve njene draži...
da si takav vidovnjak kakvim se smatraš mislim da ne bi upadao u razne diskusije kak upadaš neg bi odma dao konkretan odgovor.
a svoj nadasve nadobudan vokabular ostavi za sebe.
žigolo kažeš... i kak je to čitat misli (No.2):confused: baš ti i ne ide, try harder.