Citiraj:
Autor X-Plosiv
Što ne bi trebali imati? Mogao bih provjeriti preko everesta , trebalo bi pisati tamo..ako ćeš, provjerim 
|
Tvoj ima, to smo već ustvrdili
Ali za ostale nisam siguran. Ispočetka je bilo pravilo da svi JY modeli dolaze s M2 konektorom, neovisno o tome da li je PCI-E ssd tvornički ugrađen, a sad je priča skroz drugačija i u principu čista lutrija. Da ne spominjem da ti za isti model jedna trgovina tvrdi da ima M2, druga tvrdi da nema, pa ti znaj.
A pošto nisam gejmer ne baca mi se pare na jači lap ako ću dobiti samo jaču grafu, a ne M2 konektor.
Citiraj:
Autor jurbAs
acer asipre nitro v17 ili ti 17'' model u hrvata ga zovu ovako
ACER Aspire V Nitro VN7-791G
|
Fala! Sve izgleda ok, osim što mi se nikako ne sviđa maksimalno 16gb RAMa.
Citiraj:
Autor Sam Fischer
Ausova G serija je u principu priča za sebe, tako da ako ti cijena nije problem, nećeš pogriješit
Možeš eventualno probat jeftinije proći na način da uzmeš verziju bez SSD-a ili sa manje rama, pa sam ubaciš kasnije jedno ili drugo (ili i jedno i drugo) 
|
Ovisi, ovo je verzija s PCI-E SSDom koji je dosta skuplji. Supernet je imao verziju bez SSDa i s 8GB RAMa manje za cca 2 soma kuna manje. Ja odustao samo i isključivo zbog toga jer mi nisu mogli reći da li ima M2 konektor. Ako mu je "običan SSD"

dovoljan, može proći povoljnije od tog Assassina.