Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 07.11.2015., 12:08   #8565
Kratkius
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Niko ništa ne piše?
Čak ni o najavljenom patchu i promjenama...

Uglavnom, patch 2.4 je najavljen

http://us.battle.net/d3/en/blog/1994...mped_Set_Items

Svašta su nadrobili, baš dosta toga, ali evo par najbitnijih (po mom mišljenju):

Dobili smo (odnosno dobićemo) povećani stash - ali samo ako igramo sezonu. Kad završimo season journey dobićemo maksimalno 10 tabova u stashu...

I to je jedini razlog igranja sezone - nema više "season only" legendarnih itema ili gemova...

Veeeeeliki nerf rubina u kacigi! Dosad je donosio 41% (sa leoricom 82%) dodanog XP bonusa - sad je 41% kad je lik level 1, kad dođe do levela 70, onda bonus pada na 4.1%.

Ali zato će podići level XPa koji moonsteri daju, pa će vjerovatno leveli ići još više gore. Nisam shvatio da li taj XP per kill ide samo za onog koji sam ubije nekog ili se dijeli, a sad me se ovaj tren ne traži to...

Velike promjene na Firebirdu, Jade harvesteru, AKhanu, Might of the Earth, i Shadow's bane...
40-50 novih (odnosno promijenjenih) legova.

Novi recet za Kanai cube (isto dosta bitnoo) sad možemo napraviti još jedan gem levela npr. 50 i onda ekstrahirati njegov bonus (za stalno) na neki item.

Novi griftovi - odnosno ostari - ali konačno nam daje mogućnost trošenja zlata Na početku grifta platiš npr 500 milijuna zlatnika (za gem level 75) i dobiješ četvrtu šansu za upgrade gema...

I najvažnije - Focus i restraint će se manje koristiti, sada će u điru biti The Wailing Host i Litany of Undaunted - daju ogromni bonus ako ne nosimo set nego anc iteme na sebi - za svaki anc item se dobije (e sad ne znam točno na jednom mjestu je pisalo 75% a na drugom 800% DMG bonus) i 2% manji ukupni DMG šta dobijamo od mobova...

Uglavnom, i dobro i slabo.
Novi PTR kreće sljedeće sedmice, a sezona 4 bi trebala završiti krajem godine....

Ovaj lik je na youtubeu dosta dobro ponovio sve što se spomenulo pa ako vas je volja poslušajte ga...

https://www.youtube.com/watch?v=Qj8_...ature=youtu.be

EDIT:

E da, i najvažnije. "svjesni su laga i neće ga biti" (odnosno ne bi ga trebalo biti) u patchu 2.4 a sad, ostaje kako i što je bilo.

Zadnje izmijenjeno od: Kratkius. 07.11.2015. u 12:15. Razlog: Dodatak u vezi laga
Kratkius je offline   Reply With Quote