View Single Post
Staro 07.11.2015., 06:14   #918
Mrakky
Premium
Moj komp

Mrakky's Avatar

Datum registracije: Oct 2012
Citiraj:
Autor Mrakky Pregled postova
pa i nije baš normalno, jer i ja imam taj problem, al ne šteti radu kompa, čak sam kontaktiro msi i rekli su mi da ak imam garu da se obratim prodavaču, imao sam dvije te grafe u sli modu i na jednoj nije radio vent, a na drugoj je.

ako ti to smeta narihtaj u afterburneru da ti se na 60°c diže vrtnja ventova na 70% i sve če bit uredu, al ja nekoristim ab več dugo i nemam nikakvih pregrijavanja kartice i koječega....ak imaš modan bios tj klokanu karticu to napravi obavezno.
sam da javim da su oba krepala, sad sam u AB narihtal da na nekih 35 stupnjeva počne vrtit na 85%, čak se i garaica od 70% pomaknula na 85%, bolje da mi se konstantbo tak vrti jer pri igranju nepada temp ispod 37-38 szupnjeva pa nek se vrte stalno, sva sreča da igram sa slušalicama, moral bum kad bum imal volje skinut onaj limeni poklopac za koji se drže ventovi i prčvrstit neki veči vent, ak ko zna kak to riješit dal se da kak taj regulator resetirat il nekaj nek napiše, a gara odavno prošla....kvragu i MSI...

sad razmišljam da pošto tak i tak se ventovi stalno dok gejmam vrte stavim modan bios koji ju dre 1204 MHz i povečn je napon sa 1,175 na 1,212 čini mi se davno je to bilo kad sam petljal sa tim pa se ni ne sječam, al dok sam imal dve 660 obije na 1204 MHz, fakat su lijepo odrađivale posel, videl sam da su neki primjerci išli i prek 1250 MHz.

ak kog zanima kak modat bios nek mi se obrati prek pp-a pa ga uputim.
Mrakky je offline   Reply With Quote